Menu item - vlakke deuren - shop nuMenu item - jaren '30 deuren - shop nu

Menu item - Fineer deuren - shop nu

Menu item - freeslijn deuren - shop nu

 

Bestel eenvoudig je maatwerk binnendeur
Vlakke deuren | Freeslijn deuren | Eiken deuren | Plafondhoge deuren | Jaren '30 deuren


 Deze klanten gingen je voor

  

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#74CA52 show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]Waarom kiezen consumenten, timmerbedrijven en aannemers voor vlakkedeur.nl?

 

Kwaliteit en duurzaamheid binnendeuren

Het basis assortiment van vlakkedeur.nl bestaat uit vlakke deuren. Deze deuren zijn vervaardigd met een speciale verlijmtechniek, waardoor de stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd wordt. Naast deze vlakke deuren, bieden wij ook een assortiment freeslijn deuren en eiken fineerdeuren aan. Het materiaal dat we gebruiken is vochtwerend MDF en is FSC gecertificeerd.

Eigen productie deuren

Met een eigen productielijn garanderen we snelle productie en levering van een op maat gemaakte deur. Van plafondhoge deuren tot een smalle meterkastdeur, van moderne freeslijn deuren tot eiken deuren. Alles wordt op maat geproduceerd en voorzien van bewerkingen waaronder een slotgatboring en scharnierinkrozing.

Advies

Bij vlakkedeur.nl staan we elke werkdag klaar om je te ondersteunen. Wij adviseren bij het bestelproces en beantwoorden al je vragen. De website staat vol met handige tips en veelgestelde vragen. Mocht je er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies. Wij helpen je bij het bepalen van de juiste maatvoering van je vlakke deuren.

Inmeten van deuren op locatie

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste deur een zorgvuldig proces is. Daarom biedt vlakkedeur.nl naast een uitgebreid assortiment ook professionele begeleiding tijdens het bestellen en inmeten van je deuren op locatie. Hoewel we geen montage op locatie aanbieden, leveren we wel rechtstreeks op maat gemaakte deuren aan particulieren, aannemers en timmerbedrijven.

Snelle levertijd van maatwerk deuren

Efficiëntie staat centraal bij vlakkedeur.nl. Met volledige controle over productie, bewerking en eigen transport van de mdf deuren, kunnen we jouw bestelling razendsnel verwerken. Zodra de maatvoering binnen is, starten we met de werkvoorbereiding, zodat jij verzekerd bent van een snelle leveirng. Een mdf binnendeur tot 3000 mm hoogte heb je binnen 4 weken in huis!

Eigen transport

Waar veel bedrijven vertrouwen op externe transportdiensten, kiest vlakkedeur.nl voor een persoonlijke aanpak. Wij geloven dat het waarborgen van de kwaliteit essentieel is en daarom leveren wij de mdf deuren met een eigen transportdienst. Dit betekent dat jouw op maat gemaakte deur niet ‘naast de vrachtwagen’ geleverd wordt, maar tot achter jouw voordeur geleverd wordt*.

Ervaring in deuren

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we veel klanten geholpen. Neem een kijkje op onze socials. Een foto zegt meer dan duizend woorden.

*Levering op begane grond en alle deuren binnen 10 meter achter de voordeur. De chauffeur van vlakkedeur.nl is alleen en heeft een helpende hand nodig om de deuren binnen te zetten.


Laat je inspireren en volg ons op instagram

 

[instagram-feed]

 

 4 weken levertijd op
      maatwerkdeuren

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

 Afhalen in Someren
      levering in overleg
      mogelijk

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss