per pagina
Sorteer op
    1 - 9 van 12 resultaten
  • 1
  • 2

Vlakkedeur.nl biedt Nemef 1200 sloten en magneetsloten aan. Voor een strakke afwerking adviseren we de magneetsloten toe te passen. Heeft u een stalen kozijn? Dan zijn magneetsloten niet mogelijk en moeten er Nemef 1200 sloten worden toegepast.

Magneetsloten zijn relatief nieuw in de wereld van de binnendeuren. Door het kleine prijsverschil met standaard nemef 1200 sloten, wordt dit steeds meer toegepast. Een magneetslot bestaat uit een magneet die in de deur is ingebouwd en een magneet in de sluitkom die in het kozijn is gemonteerd.

VEILIGHEID
Magneetsloten kunnen uitgevoerd worden in een dag-nacht cilinderslot om de deur op een veilige manier af te sluiten. Dit voorkomt dat onbevoegde personen toegang krijgen tot de ruimte achter de deur. Daarnaast zorgt het magneetslot ervoor dat de deur makkelijk sluit wanneer deze dicht wordt geduwd. Dit komt door het mechanische effect van de magneet.

GEBRUIKSGEMAK
Een magneetslot is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken. Het slot kan eenvoudig worden bediend door de deur rustig in de sponning te duwen. Dit in tegenstelling tot het Nemef 1200 slot, wat eerst met de dagschoot tegen het kozijn aan botst.

ESTHETIEK
Magneetsloten zijn verkrijgbaar met een RVS en zwarte voorplaat, waardoor ze naadloos passen bij de esthetiek van de deur en het interieur. Dit maakt ze een populaire keuze voor moderne en eigentijdse woningen.

BETROUWBAARHEID
Magneetsloten zijn betrouwbaar en duurzaam. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en vereisen weinig onderhoud. Dit betekent dat ze een uitstekende investering zijn voor de lange termijn.

 4 weken levertijd op
      maatwerkdeuren

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

 Afhalen in Someren
      levering in overleg
      mogelijk

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss