Download hier het herroepingsformulier in .pdf

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa € 9,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk
Alle deuren die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

U heeft uw product ontvangen, echter is dit product verkeerd of beschadigd.
Zodra u uw bestelling in ontvangst neemt, dient u deze te controleren op zichtbare transportschade en juistheid (aantallen, maatvoering en draairichtingen) alvorens u de vrachtbrief ondertekend. Als u de vrachtbrief ondertekend accepteert u dat de zending in juiste staat is ontvangen. Indien het verkeerde product is geleverd of u schade aan uw product constateert, kunt u dit direct op de vrachtbrief noteren of de levering weigeren bij de chauffeur. Neem dan ook telefonisch contact met ons op zodat we op de hoogte zijn en dit naar tevredenheid op kunnen lossen.

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss