Sorteer op

Vlakke deuren

Ontdek de superieure kwaliteit van vlakke MDF deuren. Deze deuren, vervaardigd uit speciaal vochtwerend MDF, overstijgen de traditionele honingraat- of tubespaan deuren in duurzaamheid, stabiliteit en afwerkingsniveau. Elke deur die we op maat maken, is een meerwaarde voor je interieur.

Plafondhoge deuren

Bij vlakkedeur.nl begrijpen we dat standaard honingraat deuren vaak tekortschieten bij het realiseren van maatwerk en stabiliteit. Daarom bieden we vlakke deuren aan die tot een maatvoering van 1200 x 3000 mm kunnen worden gemaakt, ver boven de standaardmaten van 930 x 2315 mm. Deze uitgebreide maatwerk opties garanderen dat de deuren passen bij de meest uiteenlopende en ambitieuze projecten, of het nu gaat om grootschalige renovaties, nieuwbouwprojecten met plafondhoge deuren of alleen het vervangen van je huidige binnendeur. De deuren van vlakkedeur.nl zijn ook geschikt als vlakke taatsdeur of vlakke schuifdeur.

Vlakke deuren schilderen of behangen

Elke vlakke deur van vlakkedeur.nl is vervaardigd uit vochtwerend MDF, dat onder hoge druk wordt geperst om een ongeëvenaarde dichtheid en stabiliteit te garanderen. Deze speciale opbouw zorgt er niet alleen voor dat de deuren minder snel kromtrekken, maar ook dat ze een gladde afwerking hebben die ideaal is voor schilderwerk. De vlakke deuren zijn voorgegrond in witte of zwarte grondlak. Daardoor zijn de deuren schilderklaar en bieden ze een perfecte ondergrond voor elke afwerking. Zelfs het behangen van een binnendeur behoort tot de opties.

Wacht niet langer en bestel snel je maatwerkdeur

Wij zetten ons in voor het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en service. De vlakke deuren van vlakkedeur.nl zijn meer dan een simpele binnendeur; ze zijn een statement van vakmanschap en aandacht voor detail. Vlakke mdf deuren zijn de ideale keuze voor iedereen die niet tevreden is met de standaard opties zoals honingraat deuren, tubespaan deuren of volspaan deuren.

Waarom genoegen nemen met minder, wanneer je kunt kiezen voor de beste kwaliteit en maatwerk? Bestel vandaag nog vlakke deuren en laat je ruimte transformeren met behulp van vlakkedeur.nl.

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss