Het inmeten van deuren kan een tijdrovend en foutgevoelig proces zijn. Vlakkedeur.nl biedt een inmeetservice aan om dit proces te versnellen en te verbeteren. Voor onze inmeetservice hanteren we onderstaande prijzen inclusief BTW.

Prijslijst inmeetservice binnendeuren

 

omschrijving

prijs

starttarief t/m 50 km vanaf Someren (enkele reis)€ 250,00
starttarief t/m 150 km vanaf Someren (enkele reis)€ 450,00
starttarief t/m 250 km vanaf Someren (enkele reis)€ 650,00
  
digitaal inmeten per deur€ 15,00
CNC omfrezen per deur€ 40,00
  
meerprijs infrezen paumelles per deur*GRATIS
meerprijs infrezen verdekte scharnieren per deur*GRATIS
meerprijs infrezen magneetsloten per deur*GRATIS
meerprijs infrezen nemef 1200 sloten per deur*GRATIS
meerprijs afwijkende frezingen op aanvraag 

*GRATIS infrezingen, mits de scharnieren- en sloten afgenomen worden bij vlakkedeur.nl

Rekensom voorbeeld:
Fam. Jansen uit Eindhoven (24 km enkele reis) wil graag 10 stuks compleet op maat gemaakte deuren bestellen met standaard paumelles en mageneetsloten. Ze maken gebruik van de inmeetservice. Ze betalen eenmalig € 250,00 (starttarief t/m 50 km)- 10x € 15,00 (digitaal inmeten) en 10x € 40,00 (CNC bewerken). Totaal betalen ze € 800,00 incl. BTW voor het inmeten en de bewerkingen. Fam. Jansen bespaart de tijd van het tradititoneel inschaven van de deur. De lokale timmerman of handige vriend hoeft enkel met scharniermallen de scharnierinkrozingen en sluitplaten uit het deurkozijn te frezen.


Digitaal inmeten van binnendeuren
vlakkedeur.nl maakt gebruik van een proliner, dit is een digitaal inmeetsysteem wat gekoppeld kan worden aan onze 5-assige CNC machine. De proliner maakt gebruik van een geavanceerde techniek om de afmetingen van de deur nauwkeurig te meten. Dit zorgt voor een exacte maatvoering en voorkomt fouten die kunnen ontstaan bij handmatig meten.
 

Cnc bewerken van binnendeuren
Digitaal inmeten en CNC bewerken is veel sneller dan het handmatig meten en bewerken van deuren. Wij kunnen op locatie een nauwkeurige meting uitvoeren en vervolgens CNC laten bewerken in ons atelier. Hierdoor kunnen deuren op maat worden geproduceerd zonder dat er fouten ontstaan. Het vermindert de productietijd t.o.v. het ambachtelijk pas- en arm schaven van de deuren op locatie. Door deze tijdsbesparing, bespaar je ook in de kosten van de montage!

Het gebruik van onze inmeetservice biedt tal van voordelen. Het verhoogt de nauwkeurigheid, versnelt het proces en bespaart tijd en kosten.
 

Levertijd maatwerk binnendeuren

Vanaf het moment dat we de deuren hebben ingemeten en de betaling hebben ontvangen, duurt het 4 werkweken voordat we de deuren kunnen uitleveren

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss