Sorteer op

Freeslijn deuren

Ontdek de verfijnde details van freeslijndeuren. Vervaardigd uit hoogwaardige MDF, bieden deze deuren een strakke afwerking met een kenmerkende v-groef of zaagsnede die de deur een unieke uitstraling geeft. De freeslijndeuren zijn speciaal ontworpen om zowel in landelijke als moderne interieurs te passen, met opties variërend van 5 planks of 6 planks verdeling voor een landelijk interieur, tot 1 vaks of 2 lijns verdeling voor een modern interieur.

Ontwerp je eigen freeslijndeur

Bij vlakkedeur.nl begrijpen we dat unieke interieurs vragen om unieke oplossingen. Daarom bieden we naast ons standaard assortiment van freeslijndeuren ook maatwerk freeslijndeuren aan. Mocht je gewenste freeslijn verdeling niet in ons standaard assortiment zitten, dan staan we klaar om een freeslijndeur op maat te produceren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons je helpen de perfecte deur te realiseren die aan al je wensen voldoet.

Kwaliteit en afwerking

De freeslijndeuren, vervaardigd uit speciaal vochtwerend MDF, overtreffen traditionele freeslijndeuren in duurzaamheid, stabiliteit, en afwerkingsniveau. Dankzij de hoogwaardige MDF kunnen we een mooie groef realiseren die de deur niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk maakt.

Freeslijndeuren afwerkingsopties

De hoge dichtheid en stabiliteit van het vochtwerende MDF zorgen ervoor dat de deuren minder snel kromtrekken en een gladde afwerking hebben die ideaal is voor het schilderen van je freeslijndeur. Alle freeslijndeuren zijn wit of zwart gegrond, waardoor ze direct klaar zijn voor elke afwerking naar keuze. Of je nu kiest voor een strakke verflaag of een 2 componenten lak, onze gegronde deuren bieden de perfecte ondergrond.

Bestel je freeslijndeur vandaag nog

Zet een stap richting een interieur dat uitblinkt in stijl en kwaliteit. De freeslijndeuren van vlakkedeur.nl zijn meer dan een functioneel element; ze zijn een statement van vakmanschap en aandacht voor detail. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een deur die past in zowel landelijke als moderne interieurs. 

Ga voor de beste kwaliteit en bestel vandaag nog je freeslijndeur bij vlakkedeur.nl.

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss