Sorteer op

Eiken fineerdeuren

Ontdek de natuurlijke schoonheid en warmte van eiken fineerdeuren. Deze deuren zijn vervaardigd met een 0.6 mm dik Querkus Vivace of Allegro eiken fineer. Het fineer voorzien van een papieren onderlaag die lijmdoorslag voorkomt. Deze techniek zorgt ervoor dat de eiken fineerdeuren de uitstraling hebben van een massieve eiken deur met de voordelen van een stabiele MDF kern. Een eiken deur verrijkt je interieur met de tijdloze uitstraling van echt hout!

Plafondhoge eiken deuren

Bij vlakkedeur.nl bieden we eiken fineerdeuren aan die tot een maatvoering van 1200 x 3000 mm kunnen worden gemaakt, ruim boven de standaard maten die in de markt verkrijgbaar zijn. De eiken deuren worden bovendien voorzien van een massieve eiken kantlat. De eiken deuren kunnen plafondhoog worden uitgevoerd. Het wordt een kunstobject in plaats van een standaard binnendeur.

Afwerkingsopties voor eiken fineerdeuren

De eiken fineer deuren worden onbehandeld geleverd, waardoor je veel mogelijkheden hebt om de afwerking aan te passen aan je persoonlijke smaak. Of je nu kiest voor donker beitsen, naturel beitsen, whitewash beitsen, of een dekkende aflak, onze deuren bieden de ideale basis voor elke gewenste afwerking. Dit geeft je de vrijheid om de afwerking van je deur perfect af te stemmen op je interieur. Vaak worden de eiken deuren in dezelfde kleur gebeitst als de eiken keukenfrontjes of het maatwerk interieur.

Waar wacht je op? Bestel vandaag nog je eiken deur

Eiken fineerdeuren zijn een uiting van natuurlijke schoonheid en vakmanschap. Geschikt voor iedereen die de voorkeur geeft aan de warme uitstraling en veelzijdigheid van eikenhout. Bestel vandaag nog je eiken fineerdeuren bij vlakkedeur.nl en laat je verrassen met de natuurlijke elegantie van eikenhout.

 4 weken levertijd op
      maatwerkdeuren

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

 Afhalen in Someren
      levering in overleg
      mogelijk

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss