Sorteer op

Jaren '30 Deuren

Bij vlakkedeur.nl leveren we niet alleen vlakke deuren, maar ook paneeldeuren met een vlak paneel en facet profiel. Deze typische jaren '30 deuren zijn enkel verkrijgbaar via onze webshop en uniek in zijn soort. Door de strakke afwerking van vochtwerend MDF en de witte grondlak, kunnen deze deuren direct verwerkt worden in een prachtig jaren '30 interieur. De sfeer van vroeger gecombineerd met de kwaliteit van nu!

De deuren kunnen we op maat maken tot een maximale maatvoering van 1000 x 2400 mm. Ideaal voor renovaties én nieuwbouw in een jaren '30 stijl. Indien je een grotere maat wenst, is dat natuurlijk ook mogelijk. Vul ons contactformulier in en wij bieden vrijblijvend mogelijkheden aan die verder gaan dan 2400 mm hoogte!

Alle deuren worden voorzien van een grondlaag en en nemef 1200 slotgatboring. Indien je voor een glasdeur kiest, adviseren wij welke glasmaat er besteld kan worden. Alle deuren worden namelijk zonder glas geleverd. 

Bekijk snel de collectie en wie weet zit jouw jaren '30 deur hierbij. Heb je een ander idee of voorstel? Stuur een foto via onze WhatsApp en we gaan voor jou een voorstel maken. (Bijna) Alles is mogelijk bij vlakkedeur.nl!

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss