"Heeft kwaliteit je voorkeur? kies dan voor vlakkedeur!"

Vlakkedeur.nl is de nieuwe speler op de markt van kwalitatief hoogwaardige binnendeuren. Deze deuren zijn een uitstekend alternatief voor de standaard honingraat- of tubespaandeuren die vaak worden toegepast in woningen en bedrijfspanden. Vlakkedeur.nl is onderdeel van Frank van den Boomen Deuren en beschikt over een eigen productie en inmeetservice.

Producten

Door onze eigen productielijn kan vlakkedeur.nl snel produceren en uitleveren. Daarnaast zijn de deuren van vlakkedeur.nl stabiel, omdat deze vervaardigd zijn van vochtwerend mdf met een speciale verlijmtechniek. De deuren zijn verkrijgbaar tot een maatvoering van maximaal 1200 x 3000 mm en opgedeeld in MEDIUM 2400 mm, LARGE 2700 mm en EXTRA LARGE 3000 mm. Er is keuze uit een assortiment deurbeslag en verschillende type deuren, waaronder vlakke deuren, fineer deuren en freeslijn deuren.

Inmeet- en bewerk service

Naast het brede assortiment deuren en deurbeslag, biedt vlakkedeur.nl ook begeleiding in het bestel- en inmeet traject. Hoewel er geen montage op locatie wordt aangeboden, worden particulieren, aannemers en timmerbedrijven rechtstreeks beleverd van op maat gemaakte deuren door onze inmeetservice. Kortom, ben je op zoek naar een kwaliteitsdeur op maat? Kijk dan eens op onze webshop en ontdek de mogelijkheden.

Webwinkelkeur

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss