De online betalingen verlopen via betalingsprovider Mollie. Zij voldoen volledig aan de richtlijnen van de Europese Bankautoriteit en zijn geregistreerd als betaalinstelling door De Nederlandsche Bank. Hieronder vindt u informatie over de verschillende betalingsmogelijkheden.

iDeal: iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Heeft u een bankrekenin bij ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan is het mogelijk om uw betaling via iDeal te voldoen.

Bouwdepot: Het is ook mogelijk om de factuur via uw bouwdepot uit te laten betalen. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Creditcard: Met een creditcard van American Express, Maestro, Mastercard Visa of VISA Electron kunt u op vlakkedeur.nl betalen.

Bancontant: Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen.

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss