Bent je een professional in de bouwsector, zoals een architect, aannemer, timmerman of deurenspeciaalzaak? Dan biedt vlakkedeur.nl een unieke kans om te profiteren van ons zakelijk bestelprogramma. Door een zakelijk account aan te maken, ontgrendel je tal van exclusieve voordelen speciaal voor onze zakelijke klanten:

Snelle Levering
Wij begrijpen dat tijd geld is. Daarom zorgen we voor snelle levering van deuren. Een maatwerkdeur kunnen we binnen 4 werkweken gereed hebben en aanleveren op de bouwplaats.

Concurrerende prijzen
Profiteer van aantrekkelijke prijzen op basis van afname.

Eenvoudig bestelproces
Met ons deurenformulier wordt het bestellen van deuren een fluitje van een cent. Na het aanmaken van je zakelijk account, sturen we direct ons bestelformulier toe.

Inmeetservice
Laat het nauwkeurig meten op locatie over aan onze experts voor perfect passende deuren. Wij begeleiden het hele bestel- en inmeettraject, zodat jij je kostbare tijd kunt investeren in andere zaken.

Adviserende rol
Onze deskundige binnendienstmedewerkers staan elke werkdag klaar om je te ondersteunen. 

Maatwerk oplossingen
In samenwerking met Frank van den Boomen Deuren bieden wij op maat gemaakte deuren die perfect aansluiten bij projecten die verder gaan dan alleen vlakke deuren. Denk hierbij aan speciale glasdeuren, taatsdeuren of schuifdeuren.

Interesse in zakelijk bestellen bij vlakkedeur.nl? Neem contact met ons op via 0493-472500 of stuur een bericht voor meer informatie over de mogelijkheden. We helpen je graag verder!

 4 weken levertijd op maatwerkdeuren

 Gratis verzending bij bestellingen vanaf €695,-

 Veilig online bestellen

 Eigen productie

 Inmeetservice op locatie

© 2023 - 2024 vlakkedeur.nl | sitemap | rss